Nalagam...

5 razlogov zakaj izbrati obutev Birkenstock?

Nemška obutev Birkenstock je ena izmed najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk v industriji. Znani so po tem, da strankam zagotavljajo udobje in preprostost, deloma tudi zaradi vrhunskih materialov, ki se uporabljajo za izdelavo obutve. Zaradi svojih prednosti so med najbolj priljubljeno obutvijo za poletni čas. Zaradi udobnosti jih je mogoče nositi tako za na plažo kot potep po mestu.

Se še vedno odločate, ali so prava izbira ali ne? Preberite 5 razlogov, zakaj so prava izbira:

  1. BIRKENSTOCK OBUTEV JE UDOBNA

Ko kupujemo obutev je to eden izmed najpomembnejših dejavnikov. Udobnost je ena izmed glavnih prednosti Birkenstock obutve, saj je zasnovan glede na obliko stopala. Dlje kot jih nosimo, bolj udobni postanejo. Materiali ščitijo stopala pred glivicami in znojem, kar omogoča udobno hojo brez kakršnega koli drgnjenja. Poleg tega absorbirajo udarce in zmanjšujejo stres nogam, gležnjem, stopalom in hrbtenici.

  1. BIRKENSTOCK SO ZELO TRPEŽNI

Trpežnost naše obutve je ključni dejavnik, sploh če smo poleti zelo aktivni in radi potujemo, saj poškodovana obutev na potovanju res ni dobrodošla.

  1. BIRKENSTOCK OBUTEV SE PRILEGA STOPALU

Anatomsko oblikovana obutev preprečuje zdravstvene zaplete v povezavi s hrbtenjačo, koleni in spodnjim delom hrbta. Birkenstock obutev se prilagaja značilnostim stopala. Podplat je narejen in plute in naravnega lateksa. Oblikovan je po obliki zdravega stopala, ki podpira strukturo in obliko z enakomerno porazdelitvijo teže okoli lokov. Ščitnik za prste preprečuje drsenje in spodbuja cirkulacijo, skrbi za prave gibe stopala in ravnotežje. Skodelica z globoko peto zagotavlja stabilnost in skrbi, da telesno težo nosijo prave kosti, ki ohranjajo noge in hrbtenico v pravem položaju.

  1. BIRKENSTOCK LAHKO POMAGA PRI ODPRAVLJANJU POGOSTIH TEŽAV S STOPALI

Če se želite izogniti težavam, povezanih s stopali, začnite jemati zdravje stopal resno. Ena od najboljših prednosti Birkenstocka je njegova sposobnost pomoči pri odpravljanju pogostih težav s stopali. Ker so anatomsko oblikovani, nudijo stabilnost in oblazinjenost za vaša stopala. Posledično lahko taka obutev prepreči nastanek deformacij, žuljev, vraščenih nohtov in bolečin v stopalih.

Birkenstock pomaga tudi pri zmanjševanju odvečnega pritiska na določenih delih stopala. Ortopedska podpora zagotavlja trdno oporo in pravilen položaj stopala.

  1. BIRKENSTOCK SKRBI ZA MIŠICE IN SKLEPE

Lega stopal je ključnega pomena za stanje celotnega telesa, zato je pomembno, da skrbimo za prost pretok krvi okoli stopal. Pravilna prekrvavitev pomaga pri sproščanju mišic, kar omogoča premagovanje fizične utrujenosti ob napornih aktivnostih. Z obutvijo Birkenstock prekrvavitev poteka prosto, s čimer poskrbijo za bolj zdrave mišice in sklepe.

Prijavi se na novice, novi izdelki...

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun