Nalagam...

Grubin - popolni natikači za delo, šolsko prakso in prosti čas

Pri Mediplusu nemalokrat dobimo povpraševanje po kvalitetni delovni obutvi. V takem primeru zelo pogosto svetujemo blagovno znamko Grubin, saj je visokokakovostna, anatomsko oblikovana in cenovno dostopna.

Grubin natikači so idealni za vrsto različnih potreb. So odlična izbira osebam, ki na delovnem mestu dolgo stojijo in hodijo kot tudi tistim, ki želijo občutek prijetne hoje v prostem času. Vsi modeli so izdelani iz kakovostnega govejega usnja, vložek pa je anatomsko oblikovan po odtisu zdravega človekovega stopala. Nekateri modeli so tudi certificirani skladno s certifikatom EN ISO 20347.

V naši ponudbi boste našli klasične modele z luknjicami ali brez, v beli in črni barvi  - ti so še posebej popularni pri zdravstvenih delavcih. Za bolj drzne pa obstajajo tudi modeli v rožnati, modri, srebrni in zlati barvi. Pa še to: linija Grubin Soft ima v podplatnem delu plast spominske pene, kar naredi korak še bolj udoben.

Jesen je pogosto čas, ko si zaposleni izbirajo novo obutev, srednješolci in študentje pa jo potrebujejo v okviru šolske prakse. Zato vas še posebej lepo vabimo na Zaloško 40 v Ljubljano, kjer se bomo potrudili, da najdemo popolno obutev za vas.

 0130503184.jpgOREGON.jpg

Prijavi se na novice, novi izdelki...

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun