Nalagam...

Izognite se posledicam nepravilnega koraka!

Se srečujete s težavami in bolečinami v petah, kolenih in spodnjem delu hrbta? Če ne prej je torej zdaj skrajni čas, da pomislite na kakovostne vložke za čevlje, ki bodo poskrbeli za lahkoten korak, sproščenost in manjšo utrujenost.

Stopala so temelj zdravega telesa in dobrega počutja. Redki se lahko pohvalijo z idealnim položajem stopala v obutvi in pravilnim korakom. Današnji tempo, moda in sodoben način življenja so razlog za marsikatero težavo s stopali. Le redko smo še bosi in od malega obuti v lepi, a žal stopalom neprijazni obutvi. Naša stopala, z nepravo obutvijo, ne dohajajo tempa življenja, posledica pa so sprva manjše deformacije, ki s časoma lahko napredujejo in postanejo moteče. Pogosto se težave s stopali odražajo tudi na drugih delih telesa.

Najboljši preventivni in pa tudi kurativni ukrep je zagotovo kakovostna obutev in kakovosten vložek v njej, ki se prilagodi posamezniku. Prav je, da so stopala svobodna in postavljena v nevtralni položaj.

GEL MEMORY

Lahek vložek Bergal Gel Memory zanesljivo podpira naravno gibanje v čevlju. Zahvaljujoč mehkemu gelu in podporni peni se popolnoma prilagaja stopalu in blazinicam, ne glede na to, ali hodimo ali stojimo. Rahel lok in dodatne plasti gela, tudi v predelu pete, porazdelijo pritisk in razbremenijo stopalo. Stopala se torej ne utrudijo tako hitro, tudi v burnih dneh. Za aktiven vsakdan z ogromno lepimi izkušnjami!

SOFT MOVE

Gel vložek z edinstveno tehnologijo Bergal Gel nudi stopalom prvovrstno in celodnevno udobje nošenja. Zagotavlja optimalno porazporeditev pritiska in učinkovito absorpcijo udarcev ter tako lajša specifično obremenitev stopal in sklepov v vsakdanji situaciji. Optimalna kombinacija treh ergonomsko oblikovanih območij gela nudi: učinkovito absorpcijo udarcev (zaščita), optimalno podporo in visoko rekuperacijo energije. Fiksna vzdolžna podpora loka posebej podpira lok stopala – za še večjo podporo! Idealno za vso obutev, tako poslovno, športno kot tisto za prosti čas. Samo vstavite ga in se podajte na tek.

https://mediplus.si/bergal

opis vložka

Prijavi se na novice, novi izdelki...

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun